Asci

Senior analyst programmeur

Senior analyst programmeurSenior analyst programmeur

Senior analyst programmeur

Je ontwikkelt in een Caché omgeving applicaties voor onze klanten . Je maakt deel uit van een enthousiast team van 20 developers. Regio: Gent (Ledeberg)

Wat verwachten wij :

Je hebt een diploma hoger onderwijs, bij voorkeur in een informatica richting (Master) of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt minimaal 5 jaar development ervaring in een bedrijfseconomische context met nadruk op verkoop, aankoop, productie, magazijn, boekhouding, enz.

Kennis van Caché, Mumps, Zen (webbased) en/of Delphi (windows based) zijn een pluspunt.

Extra :

  • Je beschikt over excellente communicatieve vaardigheden en kan je idealiter vlot uitdrukken in de beide landstalen en hebt kennis van de Engelse taal.
  • Je bent vlot in de omgang en bestand tegen stress.
  • Je kunt precies en correct werken en legt de nodige flexibiliteit aan de dag om de continuïteit van de dienstverlening te verzekeren.
  • Je bent gefocust op efficiënt werken

Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, zodoende kan je ook omgaan met een hoge graad van vrijheid.     

Wat ASCI je te bieden heeft :

Je stapt niet zomaar in een ICT functie bij ASCI. Het getuigt immers van je voorkeur om te werken in een snel evoluerende omgeving met een team enthousiaste collega’s. Bovendien vind je bij ASCI een stabiele werkgever in je eigen streek die reeds meer dan 35 jaar kwalitatieve oplossen biedt met zowel een ERP pakket als met maatwerkprojecten.

Een loopbaan binnen ASCI is een bewuste keuze om te werken in een bedrijf waar je voldoende vrijheid en vertrouwen krijgt om voor onze klant een oplossing te creëren die echt werkt en toegevoegde waarde biedt.

Wens je deel uit te maken van de ASCI familie, stuur dan je CV naar Lieven Breemeersch.

E-mail: lieven.breemeersch@ASCI.BE

Tel.: 0474/520057

Adres: E3 plein, 9050 Gent